tiistai 3. huhtikuuta 2012

Pitsiset piparit

Blogissani olleessa arvonnassa yksi palkinto oli piparisetti. Kyseisen palkinnon voittaja halusi romanttisia pipareita. Ainakin omasta mielestäni pitsi on aika romanttista :)

Olen jo pitkään halunnut kokeilla tämän tyylistä piparikoristelua. Varsinkin noita "ristipistotyö"koristeluja on yhtäkkiä ollut ulkomaisissa blogeissa ties kuinka paljon. Otin mallia pursotuksiin erilaisista ulkomaisista leipomisblogeista."Ristipisto"koristelut näyttävät hirmuisen työläiltä, joten halusin kokeilla, onko mulla edes taitoa ja aikaa tehdä moisia. Yhden piparin valkoiset pursotukset tein n. 10 minuutissa. Tylla oli melko iso eli 2. 1 tai 1½ olisi parempi. Isosta tyllasta ja rajoitetusta ajasta huolimatta totesin, että homma ei ole ollenkaan niin vaikeaa mitä olen pelännyt :) Itse asiassa tykkäsin ihan valtavasti noiden "ristipisto"koristeiden tekemisestä! Ehkä tämän tyylisiä pipareita tullaan näkemään blogissani joskus myöhemminkin ;)

Palkinnon voittajalle lähti muitakin sydän-pipareita, mutta en ottanut niistä kuvaa. Pohjapikeerin värjäsin Wiltonin Peach-pastavärillä.

3 kommenttia: