lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kastekakku Ihaa-koristeella

Poikavauvan kastekakuksi haluttiin samantyylinen kakku kuin Berry Friendsillä on täällä. Koristeeksi toivottiin Ihaa. Usko tai älä, tämä oli vasta ensimmäinen(!) kakun päälle päätynyt hahmoni koko kakkuhistoriani aikana! Hahmon mallin löysin googlettamalla ulkomaiselta sivustolta täältä.


Tässä minä vain istua söpistelen, kun minua kuvataan.
KAKUN TIEDOT:

pohja: 4 munan vaalea kakkupohja
täyte: kiwi-minttusuklaa rahka-tuorejuustomoussella
kostutus: sokerivesi
eriste: normi sokerikreemi
kuorrutus: sokerimassa
koristeet: sokerimassa

Siniset osat värjäsin Wiltonin Royal Blue ja Sky Blue -pastaväreillä, violetit osat Violet-pastavärillä ja vaaleanpunaiset Pink-pastavärillä. Ihon värin sain Ivory-pastavärillä. Kukkien keskustoissa on häivähdys Rainbow Dustin Baby Blue -tomuväriä. Kiemurat pursotin marsipaanipursottimella.

Täyte oli mukaelma Jalanjäljillä-blogin ohjeesta.

OMAT KOMMENTIT:

En ole kokenut tuollaisten Ihaan kaltaisten hahmojen tekemistä omakseni. Siksi kakuissani ei ole näkynyt ihmis- tai muita hahmoja. Nyt kuitenkin ajattelin väsätä 3D-hahmon, kun sellainen kerran toivottiin. Useampi tunti tässä sitten vierähtikin, kun yksityiskohtia oli niin paljon. (Mitäs valitsin niin yksityiskohtaisen mallin. Mutta kun jotain uutta kokeilee, täytyy tavoite olla tarpeeksi korkealla, että viitsii edes yrittää :)

Mutta lopputulos on mielestäni mitä söpöin. Uskomatonta, että minä olen saanut noin hellyyttävän hahmon aikaan! Siitä hyvästä olen niin hövelillä päällä, että annan koko kakusta arvosanaksi itselleni 9+. Hyvä minä :)

1 kommentti:

  1. Kiitos, Eve. Aivan loista kakku oli. Melko vaatimaton arvosana tuo 9+. Itse antaisin suoraan 10. Ihaa pitänee kuivata ja säästää päiväsankarin ihailtavaksi myöhemmälle iälle.
    T: Päivänsankarin tyytyväinen Isä

    VastaaPoista