lauantai 12. lokakuuta 2013

Moderni rippikakku mikrofoni-koristeella

Toiveena oli rippikakku "vanhan ajan" mikrofonilla.
KAKKUJEN (2 kpl) TIEDOT:

pohja: 7  munan tumma kakkupohja
kostutus: vaniljamaito
täyte: suklaatuorejuusto + vadelmahillo
eriste: normi sokerikreemi
kuorrutus: sokerimassa

Mikrofoni on muotoiltu riisimuromassasta ja päällystetty ja koristeltu sokerimassalla. Kiiltävät osat on maalattu hopeisesta kimallejauheesta tehdyllä "maalilla".


OMAT KOMMENTIT:

Kokeilin riisimuromassaa ensimmäistä kertaa. Riisimuromassaa käytetään siis paljon erilaisten koristeiden tekemisessä (näkee käytettävän varsinkin jenkkien kakkuohjelmissa), koska silloin koristeista saadaan melko kevyitä. Mikrofonista olisi tullut muuten niin painava, ettei sitä olisi voinut laittaa kakun päälle. Massa oli ihan kätevä. Tulen varmasti käyttämään sitä jatkossakin.

Mikrofoni itsessään oli melkoisen vaativa koriste, mutta halusin ottaa haasteen vastaan. Kokemukseeni, taitotasooni ja koristeen vaativuustasoon nähden pitäisi olla tyytyväinen lopputulokseen, mutta tietenkään en ole. Lopputulos oli kuitenkin paljon parempi kuin uskalsin odottaa :)

Tällä hetkellä geometriset kuviot ovat "kuuminta hottia" niin sisustuksessa kuin kakkutrendeissäkin. Olen aivan ihastunut kuvioituihin kakkuihin, mutta niiden käyttöön ei ole ollut mahdollisuuksia. Tähän kakkuun sain laitettua hiukan noita erisävyisiä kolmioita. Koristereunasta tuli mielestäni kiva.

Kokonaisuus onnistui mielestäni kuitenkin kaikesta huolimatta aika kivasti varsinkin värien puolesta. Siksi annan arvosanaksi 8+.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti