maanantai 10. helmikuuta 2014

Herkkuja ystävänpäiväksi

Tulipa mieleeni kerätä vanhoista postauksistani ystävänpäivään soveltuvia herkkuja. Osan olen tehnyt varta vasten ystävänpäivää varten. Valitsin kuitenkin mukaan myös suklaisia herkkuja.

1. Red Velvet -kakku Kyseinen kakku on ollut noin parin vuoden ajan viikosta ja kuukaudesta toiseen blogini luetuin postaus. Väriensä puolesta kakku sopii mitä parhaimmin juuri ystävänpäivään <3


2. Vaaleanpunainen ombré-kakku Vaaleanpunainen, liukuvärjätty kakku sopii myös väriensä puolesta hyvin ystävänpäivään. Kakun pursotukset ovat sokerikreemiä, mutta kermallakin onnistuu. Liukuvärjäys on helppo keino saada näyttävä kakku!


3. Ystävänpäivän hyydykekakku Punaiset kukat näyttävät erityisen ihanilta valkoisella pohjalla! Tästä koristelusta pidän edelleen.
4. Ystävänpäiväkakku kukilla Myös tavallisen kakun voi koristella kivasti kukilla. Päivään sopii tietysti hyvin sydämen muoto.5. Pitsiset piparit Nämä romanttiset piparit sopivat hyvin ystävänpäivään!

6. Humminbird Bakeryn isot suklaacookiet Nämä piparit ovat mitä maittavin lahja ystävälle :)

 
7. Daim-palat Tällä herkulla voitin pienimuotoisen leipomiskilpailun kakkubloggaajien tapaamisessa. Vie kielen mennessään ;)8. Pätkis-kakku "Vanha", mutta aina niin maukas herkku. Tämän ohje on saatu aikoinaan Fazerin karkkitehtaalta.<3 Ihanaa ystävänpäivää kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti