tiistai 13. toukokuuta 2014

Äitienpäiväkakut

Työpaikallani järjestettiin vuosittainen äitienpäivälounas. Minä tein tänä vuonna kakut sinne. Asian tekee mielenkiintoiseksi se, että kakut mitoitettiin riittämään 250-300 hengelle.

Tein viisi samanlaista kakkua sekä gluteenittoman kakun.



Yksi kakku oli mitoitettu 50-60 hengelle.

pohja: normi vaalea kakkupohja
täyte: diplomaattikreemi + mansikkahillo
kostutus: sekamehu
kuorrutus: vispikerma
koristeet: sokerimassa

Projekti oli melkoinen eikä sen jälkeen ollut voimia enää keskittyä kuvaamiseen. Hyvä, että jaksoi viimeiset kermat pursotella reunoille. Oli kuitenkin hienoa huomata, että tämänkin kokoisesta projektista selviää, kunhan vain on laitoskeittiö käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti