keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Syntymäpäiväkakku pyöräilijälle

Isäni on innokas pyöräilyn harrastaja, joten tein tänä vuonna hänelle synttärikakun kyseiseen aiheeseen liittyen.KAKUN TIEDOT:

pohja: n. 4 munan tumma kakkupohja
kostutus: kaakao
täyte: DrOetkerin suklaanmakuinen kakkutäyte
eriste: kaakosokerikreemi
kuorrutus: valmiiksi värjätty sininen sokerimassa
koristeet: tie mustaa marsipaania, tien maalaukset valkoista sokerimassaa, ruoho vihreää marsipaania, kivet valkoisen sokerimassan ja mustan marsipaanin sekoitusta, pyörä muovia

Pyörä on siis muovinen kakkukoriste, jonka ostin Bake and Partysta. Tällä kertaa en ottanut vastaan sitä haastetta, että olisin lähtenyt itse rakentelemaan pyörää syötävistä materiaaleista :)

OMAT KOMMENTIT:

Kakusta tuli aika kiva omasta mielestänikin. Perussettiä, mutta nyt oli aikaa tehdä myös yksityiskohtia, kuten tuota ruohoa (marsipaanipuristimella).

8 kommenttia:

 1. Huh... oli mennä kahvi väärään kurkkuun kun ehdin jo säikähtää että olet tuon pyörän omin kätösin tehnyt. Ihanan selkeä kakku, oikein minun makuuni.

  VastaaPoista
 2. Hieno kakku...minäkin jo arvelin, että ei piru miten upean pyörän olet tehnyt :D

  VastaaPoista
 3. Haaste odottelee sua mun blogissa :)

  VastaaPoista
 4. Sinulle on tunnustus blogissani =)

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Meidät löydät myös Facebookista https://www.facebook.com/Etsiresepti. Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista
 6. Kyllä onkin tyylikäs kakku! :)

  VastaaPoista