sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Koristeelliset kakut -lehti

Sain Koristeelliset kakut -lehden julkaisijalta pyynnön arvioida kyseistä lehteä. Ja minähän vastasin myöntävästi.

Lyhyesti: Kyseessä on Suomessa uusi, koristeellisiin kakkuihin keskittynyt lehti, jonka jokaisen numeron mukana tulee erilaisia kakkujen koristeluvälineitä.


Tämän ensimmäisen lehden mukana tuli alla olevat tarvikkeet eli kaksi perhospiparimuottia, Rainbow Dustin kimallejauhetta ja pahvinen, koottava leivosteline.


Noista tarvikkeista heti muutama sana. Yllätyin nimittäin itse positiivisesti niistä ja varsinkin niiden laadusta. En ole varma, ovatko piparimuotit Wiltonin, mutta ainakin ovat kovin samantyyliset. Itselläni on ennestään juuri tuon tyylisiä Wiltonin piparimuotteja ja olen tykännyt niistä kovasti.

Myös tuo Rainbow Dust on mielestäni hyvä ja luotettava elintarvikevärimerkki. Itselläni on ennestään useita, erilaisia Rainbow Dustin värejä, myös tuo kiva Pastel Pink -jauhe (myrkytön, mutta ei ole silti tarkoitettu syötäväksi).

Saamani materiaalin ja lehden nettisivujen perusteella tuli kuva, että myös tulevat tarvikkeet jatkavat samaa, mielestäni korkeatasoista linjaa.

Seuraavaksi itse lehdestä. Lehti on suunnattu koristeellisista kakuista ja leivonnaisista kiinnostuneille. Idea on, että lehden avulla voisi kerätä itselleen tärkeimmät koristeluvälineet, joilla saa tehtyä näyttäviä kakkuja. Lehdessä lähdetään perusteista, joten se sopii hyvin aloittelijoille, mutta minäkin sain siitä kivoja vinkkejä!

Lehti itsessään ei ole kovin paksu, 24 sivua. Ohjeita ja vinkkejä siinä on silti reippaasti paksuuteensa nähden. Minä aion kokeilla ainakin pikkuleipien perusreseptiä, joka vaikutti oikein hyvältä (muistuttaa paljon käyttämääni fantasiapipareiden ohjetta).

Lehden sisältöön ja muutenkin lehteen pääset tutustumaan tarkemmin sen nettisivuilla täällä.
Koristeelliset kakut -lehti on myös Facebookissa.

Tuolla Facebookissa on käynnissä myös kakkukilpailu, joten kannattaa käydä kurkkaamassa.


Minä ainakin innostuin ihan aidosti tästä lehdestä. Niin joo, hyvin varustetuissa lehtipisteissä se on ti 5.3. alkaen, jos sinäkin innostuit :)

1 kommentti:

  1. Me tytön kanssa innostuttiin ja tykättiin, nyt pohdinnassa se, tilataanko vai maltetaanko aina kaupasta ostaa? :D

    VastaaPoista