lauantai 29. kesäkuuta 2013

Uusia leivontatarvikkeita tavallisissa kaupoissa

Kävin tänään pitkästä aikaa Kodin1:ssä (Vantaa Porttipuisto). Suuni loksahti auki hämmästyksestä, kun huomasin kaupan laajentuneen leipomistarvikevalikoiman:


Tuotteet olivat itselleni entuudestaan tuntematonta La Dolcetteria -merkkiä. Tarvikkeita oli toisessa hyllyssä vielä lisää. Minusta ainakin on hienoa, että leipomistarvikkeita alkaa hiljalleen tulla myös tavallisiin kauppoihin! Kävin myöhemmin vielä Jumbon Anttilassa ja huomasin, että myös siellä myytiin näitä samoja tarvikkeita.

Jumbon Prismassa käydessäni löysin puolestaan seuraavan ihanuuden:


Eli silikoninen vuoka, jolla saa tehtyä 3-kerroksisia minikakkuja! Tällaista vuokaa olen himoinnut siitä asti, kun tällaisen ensi kerran näin. Oh ja voih. Nyt vain suunnittelemaan minikakkuja.


Kerronpas tässä samalla myös jokin aika sitten tapahtuneesta reissustani Helsingin keskustan Akateemiseen kirjakauppaan. Menin sinne muissa asioissa, mutta tieni kulki keittokirjaosaston läpi. Kiinnitin huomiota kuinka houkuttelevasti leipomiskirjat oli aseteltu näytille. Näky oli niin soma, että oli otettava kuva:


Kaikki samantyyliset kirjat olivat samassa ja valikoima oli laaja. Kaikki kirjat eivät edes mahtuneet kuvaan. Kirjaihmisenä näky viehätti kovasti silmääni. Elämän pieniä, hassuja iloja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti