maanantai 6. helmikuuta 2012

Vaahtokarkin makuinen kaulintamassa ruokakaupoissa

Minä pidän erikoisemmista leipomistuotteista, joita saa ostettua tavallisista ruokakaupoista. Sallisen musta marsipaani on hyvä esimerkki tästä kuten myös DrOetkerin sokerimassa. Molemmat ovat tuotteita, joita sai aiemmin vain leipomistarvikkeisiin erikoistuneista kaupoista. Itse ainakin käytän suhteellisen paljon kyseisiä tuotteita, joten on hyvä, että niitä saa helposti ja läheltä.

Kauppoihin on tullut kolmas leipomisen erikoistuote, jonka otan ilolla vastaan. Nimittäin valkoinen, vaahtokarkin makuinen kaulintamassa.


Tuote on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa (ainakin puoli vuotta). Olin nähnyt kyseisen paketin muutamia kertoja Prismassa, mutta en jostain syystä kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota. Hämmästykseni oli suuri, kun nyt vuoden alussa huomasin, että massaa oli alettu myydä myös läheisessä S-marketissa. Silloin vasta tartuin pakettiin ja katsoin mistä oikein on kyse. Kyse on siis leipomistarvikeliike Confetin valmistuttamasta vaahtokarkin makuisesta massasta.

Massa maistuu mielestäni samalta kuin FunCakesin vastaava massa. Silloin, kun nuo vaahtokarkin makuiset massat tulivat Suomessa markkinoille, monethan ihastuivat niihin juuri maun vuoksi. Marsipaani ja sokerimassa kun eivät maistu kaikille.

Sen olen myös huomannut, että ainakin toistaiseksi kaulintamassaa on saanut vain S-ryhmän kaupoista.

Muistan hämärästi lukeneeni joskus Confetin tiedotteen kaulintamassan markkinoille tulosta. En ole silti törmännyt massaan blogeissakaan. Minä kuitenkin ilahduin tuotteesta niin kovasti, että halusin jakaa sen teidän lukijoiden kanssa :)

1 kommentti:

  1. Miekin jo ostin sitä. Tuolla se odottaa kokeiluun pääsyä :)

    VastaaPoista